Thursday, 14 November 2013

5 savjeta za brzo mršavljenje!

Vjerojatno ste do sada, ukoliko želite smršaviti, isprobali dosta dijeta, ali niste se uspjeli držati njihovog načina prehrane, te ste odustali. U ovome članku donosimo vam 10 savjeta za mršavljenje, s kojima ćete uspjeti gubiti kile, a od vas ne zahtijevaju ništa previše...


1. Pijte čim više vode.
Dnevno se preporučuje od 8 do 12 čaša vode. Voda je zdravija od svih sokova, te upravo zbog toga se preporučuje. Sokovi sadrže dosta kalorija i šećera, te ovaj mali pomak sa sokova na vodu smanjiti će vas unos kalorija tijekom dana!

2. Promijenite svoje prehrambene navike.
Pokušajte unositi čim manje masti i šećera. Drastične promjene i izbacivanje svega masnog i slatkog je teško održavati, ali pokušajte se organizirati da samo jedan obrok na 2-3 dana može sadržavati masti ili šećer.

3. Jedite više manjih obroka.
Umjesto 3 velika obroka dnevno, pokušajte prehranu promjeniti na 6 manjih obroka. Doručak bi trebao biti najobilniji obrok, a večera najsiromašniji. Između obroka možete konzumirati voće, orašaste plodove. Oni će ublažiti glad. Doručkuj kao kralj, ručaj kao gospodin, večeraj kao siromah!

4. Neki od obroka možete zamijeniti shakeom!
Ukoliko nemate vremena za pojesti kvalitetan obrok, bolje je popiti shake nego otići jesti u fast food!

5.Čim više se krećite!
Osim prilagođene prehrane, potrebno je i vježbanje. Ukoliko vam vježbanje nije drago, pokušajte vaše tijelo nagovoriti na vježbanje, prvi dan napravite 10 sklekova i trčite 10 min, drugi dan 11 sklekova i trčite 11... Rezultati će doći!O stranici

Stranica Pravilnaprehrana.info nastala je zato što na Balkanu nema dovoljno stranica koje informiraju o tome kako bi se pravilno trebalo hraniti za povećanje ili smanjenje kilaže, te prije svega kako bi bili zdravi.

Facebook

Designed By Seo Blogger Templates - Budi fit!